+381 65 556 7766

SEME TRAVA

Trava

SEME TRAVA

Seme trava za parkove, dvorišta, sportske terene, golf terene..
DETALJNIJE

ZALIVANJE

ZALIVANJE

Projektovanje, ugradnja, redovan servis i održavanje zalivnih sistema...
DETALJNIJE

MAŠINE I OPREMA

MAŠINE I OPREMA

Mašine za održavanje travnjaka u parkovima, sportskim i golf terenima...
DETALJNIJE

GOLF TERENI

GOLF TERENI

Golf arhitektura, izgradnja golf terena, Rain Bird® zalivni sistem...
DETALJNIJE

10 godina

ISKUSTVA

DOBRODOŠLI

Superior Green d.o.o. Kruševac je osnovan 2008. godine kao specijalizovana firma sa zadatkom da domaćem tržištu pruži proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta a na osnovu znanja i višegodišnjeg iskustva zaposlenih i naših stručnih saradnika, u oblastima kojima se bavimo u našem radu...
AAA - bonitet iyvrsnosti

NOVI PROJEKTI

Fontana

FONTANE

U ponudi su klasični fontanski sistemi sa velikim brojem različitih mlaznica muzičke fontane fontane unikatne izrade. Oprema je od vodećih evropskih kompanija sa kojima imamo višegodišnju saradnju.
Akvarijum

Akvarijumi

Pored fontanskih sistema u ponudi imamo i veliki izbor akvarijuma za uređenje enterijera i eksterijera. To su moderno rešeni ukrasni i dekorativni elementi od livenog stakla koji po porudžbini mogu biti viseći, stojeći ili ugradni.
Mini golf

MINI GOLF

Nudimo kompletnu uslugu projektovanja i izgradnje Adventure Mini Golf terena modernog dizajna sa kompletnim partnernim i hortikulturnim uređenjem. Staze se rade na podlozi od betona i prekrivaju se gumenim podlogama ili veštačkom travom.

IZDVOJENE REFERENCE

Pogledajte detalje nekoliko izdvojenih referenci
Mi to radimo drugačije!
Stadion FK Partizan, Beograd

U Oktobru 2014 godine Fudbalski Savez Srbije je uz pomoć UEFA koja je finansirala ovaj projekat, omogućio delimičnu rekonstrukcijau glavnog terena na stadionu FK Partizan u Beogradu.
Pre postavljanja potpuno novog travnatog pokrivača, Superior Green je ugradio automatski zalivni sistem Rain Bird sa 35 rasprskivača. Na taj način stadion FK Partizan je dobio moderan travnjak vrhunskog kvaliteta sa sistemom zalivanja gde su ispoštovani svi strogi zahtevi i direktive UEFA.
Pored redovnog zalivanja, zadovoljen je i zahtev da se po potrebi može izvrši orošavanje čitavog terena za samo 7 minuta neposredno pre utakmice ili tokom poluvremena. Svih 35 rasprskivača Rain Bird serije 8005 su postavljeni u poseban raspored koji zajedno sa upravljačkim uređajem Rain Bird ESP-LXME omogućava široki dijapazon raznovrsnih podešavanja u samoj eksploataciji.

Hotelski kompleks Južni 2 u Sočiju – Ruska Federacija na 36.000 m2

Moderan dekoderski sistem zalivanja sa Rain Bird centralnim upravljanjem „Site Control“ koji upravlja radom svih 109 elektromagnetnih ventila.
Site Control u svojoj bazi podataka ima definisanu potrošnju svake zone rada sistema zalivanja, a preko senzor dekodera dobija podatke o protoku vode i padavinama.
Poseban software obrađuje sve primljene informacije i pokreće cikluse rada pojedinih zona zalivanja. Zadata količina koju sistem zalivanja isporučuje je 5 litara/m2. Ukoliko bude padavina napr. 3 l/m2 sistem će 2 samo dodati 2 l/m2. Na taj način se postižu jako velike uštede u potrošnji vode.
Site Control pruža jako veliki broj različiitih podešavanja kao i praćenje rada sistema zalivanja u realnom vremenu. Ukoliko dođe do eventualnog kvara ili gubitaka vode pali se alarm. Preko dnevnih, nedeljnih i mesečnih izveštaja moguć je grafički pregled i uvid u rad sistema.

Golf teren, Zavidovići - BiH

U jednom interesantnom projektu rekonstrukcije privatnog golf terena u Bosni i Hercegovini, pored instalacije zalivnog sistema, izgradili smo 6 potpuno novih Green i Tee delova golf terena, ali sa potpuno drugačijim materijalima koji se ne koriste za ovu vrstu radova. U dogovoru sa investitorom, iskoristili smo lokalne materijale određenih pranih frakcija i napravili potpuno nove Green-ove.

I tako, prvi put od ideje investitora da sagradi teren za golf, na naše i zadovoljstvo golfera iz Zavidovića, na novim Green-ovima se može završti "flight".Tipska smeša za voćnjake i vinograde

Pored zalivnog sistema našim voćarima nudimo tipsku smešu za zatravljivanje međurednog prostora koja poptuno odgovara našim agro-ekološkim uslovima. Najveći broj referentnih plantaža koristi našu smešu trava za voćnjake (Rudnap Agrar, Podunavlje Čelarevo, Atos Fructum, Polino Agrar ...).

AKTUELNO

20
nov2018
Sistem zalivanja u Bulevaru Evrope u Novom Sadu

Sistem zalivanja u Bulevaru Evrope u Novom Sadu

Završili smo ugradnju sistema zalivanja na delu Bulevara Evrope u Novom Sadu od Rumenačkog kružnog toka do Kornelija Stankovića. 

10
apr2018
Kap po kap zalivni sistem u voćnjacima

Kap po kap zalivni sistem u voćnjacima

Tokom aprila 2018. godine završena je ugradnja zalivnog sistema u zasadu kruške nadomak Kruševca, površine 6 ha.

22
maj2017
Novo u ponudi

Novo u ponudi

Tokom 2017. godine otpočeli smo saradnju sa BARENBRUG kompanijom iz Holandije, poznatoj po proizvodima vrhunskog kvaliteta. Na osnovu reultata naših ogleda...

TRAVA I SEME ZA UKRASNU TRAVU

Veliki izbor kvalitetnog semena ukrasnih trava. Kvalitet semena se pre prodaje proverava u oglednom polju. Travnjaci su gusti, otporni na gaženje i bolesti i ujednačene boje i finoće.
Veliki izbor semena trava

ZALIVNI SISTEMI

Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje dvorišta, javnih površina, privrednih objekata, stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova.

Kako nema dobrog travnjaka bez zalivnog sistema, bavimo se i ugradnjom opreme za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje dvorišta, fudbalskih i golf terena.

Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od usluga ili proizvoda iz oblasti našeg delovanja,
kontaktirajte nas, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995