+381 65 556 7766

SEMENA TRAVA

Mi to radimo drugačije!

Ukrasne trave: smeše za travnjake

U ponudi je veliki broj vrsta i sorti trava vrhunskog kvaliteta uvezenih od najpoznatijih svetskih semenskih kompanija. Sav materijal se ispituje na našem oglednom polju jer samo na taj način možemo ponuditi sortiment koji u našim uslovima pokazuje najbolje rezultate.

Raznovrsnost u sortama ukrasnih trava nam omogućava pripremu smeša za travnjake na javnim površinama, u dvorištima, rezedinecijalnim i hotelskim kompleksima, poslovnim objektima, svim vrstama sportskih i rekreativnih površina (fudbal, tenis, ragbi, golf, hipodromi…), pored puteva, na parkiralištima, aerodromima, ski stazama i dr.

Seme se isporučuje u manjim komercijalnim pakovanjima od 0,5 kg i 1 kg, a za veće potrošače u vrećama od 20 kg.
Semena trava

IZDVOJENE REFERENCE

Referentne plantaže koriste našu smešu trava za voćnjake
Mi to radimo drugačije!
Tipska smeša za voćnjake i vinograde

Pored zalivnog sistema našim voćarima nudimo tipsku smešu za zatravljivanje međurednog prostora koja poptuno odgovara našim agro-ekološkim uslovima. Najveći broj referentnih plantaža koristi našu smešu trava za voćnjake (Rudnap Agrar, Podunavlje Čelarevo, Atos Fructum, Polino Agrar ...).

Naša primarna delatnost je rad sa ukrasnim travama vrhunskog kvaliteta. Ne želeći da kopiramo ostale i kupujemo gotove smeše trava, sami po našim recepturama od pažljivo odabranih vrsta i sorti, izrađujemo sve tipove smeša koje od nas zahteva domaće tržište, ali i kupci iz okolnih zemalja.

Na taj način našim kupcima nudimo najbolja rešenja u datom trenutku, a sve to zhvaljujući rezultatima sa ogleda.
To je i razlog zbog koga smo prvi uveli neke vrste i sorte ukrasnih trava na naše tržište kao i najsavremenija tehnološka rešenja iz ove oblasti. Uvek aktuelni sortiment  vrhunskog kvaliteta, brižljivo odabrane sorte trava i njihov težinski udeo u smešama su glavne  smernice kojima se vodimo prilikom stvaranja našeg asortimana proizvoda. To za rezultat ima značajno veći nivo kvaliteta travnjaka koji se formiraju sa našim proizvodima.

Base line travne smeše

Hobi linija proizvoda obuhvata četiri smeše za različite namene: Family mix - za travnjake u kućnim vrtovima i dvorištima, Sport mix - za travnjake koji se intenzivno gaze (igrališta, dvorišta u školama i vrtićima, parking prostori, javne površine), English mix - za ukrasne travnjake koji se ređe gaze, Shady mix - za travnjake u senci.

Premium line smeše

Premium line smeše namenjene su prvenstveno profesionalcima, ali i onima koji zahtevaju visok nivo kvaliteta budućeg travnjaka. Golf Green, SuperGreen i Shade Fun zahtevaju posebne uslove formiranja i održavanja travnjaka - posebnu podlogu, kosilice vretenastog tipa, automatski sistem navodnjavanja, stalno đubrenje i zaštitu od bolesti i štetočina.

Superior Green poseduje znanje i iskustvo iz oblasti rada kojim se bavi, koje sprovedi u delo i kada su u pitanju najkomplikovaniji projekti.

Pozovite nas i mi ćemo Vam ponuditi najbolje rešenje za Vaš travnjak, jer posedujemo i znanje i iskustvo iz oblasti rada kojima se bavimo.

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995