+381 65 556 7766

NOVI PROJEKTI

Mi to radimo drugačije!

Fontane

U ponudi su:

  • klasični fontanski sistemi sa velikim brojem različitih mlaznica
  • muzičke fontane
  • fontane unikatne izrade

Oprema je od vodećih evropskih kompanija sa kojima imamo višegodišnju saradnju. Isporučujemo i svu potrebnu prateću opremu – pumpe, običnu i led rasvetu, elektro opremu, originalne softwere za muzičke fontane i ostalo.

Po želji investitora, možemo izraditi idejno rešenje izgleda fontana.

Akvarijum

Akvarijumi

Pored fontanskih sistema u ponudi imamo i veliki izbor akvarijuma za uređenje enterijera i eksterijera. To su moderno rešeni ukrasni i dekorativni elementi od livenog stakla koji po porudžbini mogu biti viseći, stojeći ili ugradni.

Mini Golf

Nudimo kompletnu uslugu projektovanja i izgradnje Adventure Mini Golf terena modernog dizajna sa kompletnim partnernim i hortikulturnim uređenjem. Staze se rade na podlozi od betona i prekrivaju se gumenim podlogama ili veštačkom travom. Projektuju se tako da se maksimalno iskoristi prostor i prilagodi svakoj specifičnoj situaciji na terenu. Pored staza, rasvete i zelenila, možemo uraditi i različite tipove vodenih igara – potoke, jezera, fontane i dr.

U ponudi su i gotove staze koje se lako montiraju i postavljaju na svaku podlogu (trava, veštačka trava, gumena podloga, asfalt, beton, zemlja ...) ili unutar samog objekta. To je moguće zbog panelne izrade i sam proces motaže i demontaže terena sa 9 rupa traje dva do tri sata. Za postavljanje takvog terena potrebno je minimum 150 m2.

Pored Mini Golf-a u ponudi je Crazy Golf, Hobby Golf, Basket Golf, Pool Golf, Magic Golf, Rainbow Golf, oprema za igranje mini golfa kao i posebno dizajnirani Golf pultovi i garniture za sedenje.

Mini golf

Ukoliko ste zainteresovani za projektovanje i izgradnju fontane, akvarijuma ili mini golf terena,
stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995