+381 65 556 7766

ZALIVNI SISTEMI NA GOLF TERENIMA

Mi to radimo drugačije!

ZALIVNI SISTEMI NA GOLF TERENIMA

Normalno funkcionisanje i održavanje golf terena se ne može ni zamisliti bez automatskog zalivnog sistema. Njime se lako upravlja preko upravljačke jedinice ali i preko specijalnog dizajniranog softwera.

U proteklom periodu u Evropi od 10 novih golf terena 8 se odlučilo za Rain Bird® sistem zalivanja jer on nudi celovitu opremu vrhunskog kvaliteta i peformansi u ovoj oblasti.

Instalacijom kompletnog Rain Bird® automatskog sistema zalivanja svaki golf teren dobija najbolje proizvode u klasi: satelitski sistem praćenja, kontrolni sistem na samim terenima, pumpe i konačno rasprskivače vrhunskih performansi. Mi smo tu od faze projektovanja, preko profesionalne ugradnje do edukacije radnika na održavanju.

Zalivanje travnjaka
Rain Bird
AZUD
Hunter
Palaplast

IZDVOJENE REFERENCE

Kako smo realizovali zalivni sistem za golf teren u Zavidovićima
Mi to radimo drugačije!
Golf teren, Zavidovići - BiH

U jednom interesantnom projektu rekonstrukcije privatnog golf terena u Bosni i Hercegovini, pored instalacije zalivnog sistema, izgradili smo 6 potpuno novih Green i Tee delova golf terena, ali sa potpuno drugačijim materijalima koji se ne koriste za ovu vrstu radova. U dogovoru sa investitorom, iskoristili smo lokalne materijale određenih pranih frakcija i napravili potpuno nove Green-ove.

I tako, prvi put od ideje investitora da sagradi teren za golf, na naše i zadovoljstvo golfera iz Zavidovića, na novim Green-ovima se može završti "flight".Superior Green vam pruža mogućnost projektovanja, ugradnje, servisa i održavanja automatskih zalivnih sistema. Sa stalnim klimatskim promenama, dobar i zdrav travnjak je isključivo moguće dobiti sa ugradnjom zalivnog sistema.

RAIN BIRD SISTEMI

Rain Bird je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti automatskih sistema zalivanja. Visok nivo kvaliteta izrade svih komponenti zalivnog sistema, kvalitet rasprskivača i njihov pravilan raspored daju vašem travnjaku potrebnu količinu vode, čime se pospešuje ujednačen razvoj korenovog sistema i povećava otpornost na jako visoke temperature u letnjim mesecima.
Rain Bird
Rain Bird zalivni sistemi

Pozovite nas i mi ćemo uraditi projekat, ugraditi sistem zalivanja u najkraćem mogućem roku i uz maksimalne uštede vode i energije.

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995