+381 65 556 7766

GOLF TERENI

Mi to radimo drugačije!

Golf tereni

Superior Green d.o.o. je usko-specijalizovano preduzeće u oblasti semena trava vrhunskog kvaliteta, savremene opreme za navodnjavanje i održavanje travnjaka. Ogromno iskustvo i znanje našeg stručnog tima, tehnička opremljenost, profesionalan odnos prema klijentima, značaj i raznovrsnost završenih i projekata u toku, garantuju kvalitetno, brzo i efikasno rešavanje svih zadataka koji nam se postave.

Pored samostalnog rada na raznim projektima, nudimo i partnerski odnos svim potencijalnim domaćim i stranim kompanijama kao izvođači ili podizvođači na poslovima projektovanja i ugradnje zalivnih i drenažnih sistema, pripreme zemljišta za setvu i setvu trava, isporuku, servis i održavanje kompletne opreme za održavanje travnjaka.

Sarađujemo sa najpoznatijim evropskim kompanijama kroz prodaju i ugradnju najkvalitetnije opreme za sve vrste travnatih površina. Pored toga, pružamo stručnu podršku, servis, edukaciju i obuku operatera uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja.

Sve je podređeno jednom cilju a to je da Superior Green postane regionalni lider u oblasti izgradnje travnatih terena svih tipova primenom najmodernijih tehnoloških rešenja iz ove oblasti sa opremom najprestižnijih svetskih brendova.

Golf tereni

IZDVOJENE REFERENCE

Kako smo realizovali golf teren u Zavidovićima
Mi to radimo drugačije!
Golf teren, Zavidovići - BiH

U jednom interesantnom projektu rekonstrukcije privatnog golf terena u Bosni i Hercegovini, pored instalacije zalivnog sistema, izgradili smo 6 potpuno novih Green i Tee delova golf terena, ali sa potpuno drugačijim materijalima koji se ne koriste za ovu vrstu radova. U dogovoru sa investitorom, iskoristili smo lokalne materijale određenih pranih frakcija i napravili potpuno nove Green-ove.

I tako, prvi put od ideje investitora da sagradi teren za golf, na naše i zadovoljstvo golfera iz Zavidovića, na novim Green-ovima se može završti "flight".Pozovite nas i mi ćemo Vam ponuditi najbolje rešenje za Vaš travnjak, jer posedujemo i znanje i iskustvo iz oblasti rada kojima se bavimo.

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995