+381 65 556 7766

ZALIVNI SISTEMI ZA SPORTSKE TERENE

Mi to radimo drugačije!

ZALIVNI SISTEMI ZA SPORTSKE TERENE

Na sportskim terenima, optimalnu količinu vode za najkraće moguće vreme i bez gubitaka je nemoguće obezbediti bez automatskog zalivnog sistema. Rain Bird® kao vodeći proizvođač automatskih zalivnih sistema nudi svu neophodnu opremu vrhunskog kvaliteta i performansi, koji uz sistem upravljanja pruža sigurnost u održavanju svih vrsta i tipova sportskih i rekreacionih površina.

Tako je nakon Evropskog prvenstva u fudbalu 2004 u Portugalu i Olimpijskih igara u Grčkoj, Svetskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj 2006. godine, Rain Bird® oprema je iskorišćena za potrebe zalivanja fudbalskih terena i u Južnoj Africi uključujući i glavni stadion Soccer Sity na kome je održan finalni meč.

I pored činjenice da se u Srbiji ne praktikuje zalivanje terena sa veštačkom travom, Rain Bird® proizvodi i rasprskivače za sve tipove terena sa veštačkom travom.

Nudimo zalivanje teniskih travnatih i zemljanih terena, rugbi i basseball terena, hipodroma i svih ostalih tipova sportskih terena.

Zalivanje travnjaka
Rain Bird
AZUD
Hunter
Palaplast

IZDVOJENE REFERENCE

Kako smo realizovali zalivni sistem za stadion FK Partizan
Mi to radimo drugačije!
Stadion FK Partizan, Beograd

U Oktobru 2014 godine Fudbalski Savez Srbije je uz pomoć UEFA koja je finansirala ovaj projekat, omogućio delimičnu rekonstrukcijau glavnog terena na stadionu FK Partizan u Beogradu.
Pre postavljanja potpuno novog travnatog pokrivača, Superior Green je ugradio automatski zalivni sistem Rain Bird sa 35 rasprskivača. Na taj način stadion FK Partizan je dobio moderan travnjak vrhunskog kvaliteta sa sistemom zalivanja gde su ispoštovani svi strogi zahtevi i direktive UEFA.
Pored redovnog zalivanja, zadovoljen je i zahtev da se po potrebi može izvrši orošavanje čitavog terena za samo 7 minuta neposredno pre utakmice ili tokom poluvremena. Svih 35 rasprskivača Rain Bird serije 8005 su postavljeni u poseban raspored koji zajedno sa upravljačkim uređajem Rain Bird ESP-LXME omogućava široki dijapazon raznovrsnih podešavanja u samoj eksploataciji.

Brasil 2014

FIFA World Cup Brasil

11 brazilskih stadiona izgrađenih za potrebe svetskog prvenstva koristi Rain Bird sisteme.
South Africa 2010

Južna Afrika - svetsko prvenstvo

Za potrebe održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi, na 7 od 10 terena koji su renovirani ili novoizgrađeni postavljen je Rain Bird® automatski zalivni sistem.
Old Trafford

Old Trafford

Na Old Traford stadionu Manchester United je ugradio Rain Bird® zalivni sistem
Old Traford Rain Bird® automatski zalivni sistem.

Superior Green vam pruža mogućnost projektovanja, ugradnje, servisa i održavanja automatskih zalivnih sistema. Sa stalnim klimatskim promenama, dobar i zdrav travnjak je isključivo moguće dobiti sa ugradnjom zalivnog sistema.

RAIN BIRD SISTEMI

Rain Bird je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti automatskih sistema zalivanja. Visok nivo kvaliteta izrade svih komponenti zalivnog sistema, kvalitet rasprskivača i njihov pravilan raspored daju vašem travnjaku potrebnu količinu vode, čime se pospešuje ujednačen razvoj korenovog sistema i povećava otpornost na jako visoke temperature u letnjim mesecima.
Rain Bird
Rain Bird zalivni sistemi

Pozovite nas i mi ćemo uraditi projekat, ugraditi sistem zalivanja u najkraćem mogućem roku i uz maksimalne uštede vode i energije.

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995