Naslovna / O nama

O nama

Superior Green d.o.o. Kruševac je osnovan 2008. godine kao specijalizovana firma sa zadatkom da domaćem tržištu pruži proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta a na osnovu znanja i višegodišnjeg iskustva zaposlenih i naših stručnih saradnika, u oblastima kojima se bavimo u našem radu.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i prodaja smeša trava vrhunskog kvaliteta za sve tipove javnih, sportskih i rekreacionih površina. Našim kupcima i partnerima, pružamo savete vezane za pravilno zasnivanje i održavanje travnjaka.
Bavimo se projektovanjem, ugradnjom, servisom i održavanjem zalivniih sistema na svim tipovima travnatih površina, na terenima sa veštačkom travom kao i u vinogradima i voćnjacima po sistemu „kap po kap“. U svom radu koristimo opremu najpoznatijih svetskih proizvođača Rain Bird, Hunter, Azud, Toro i još mnogih drugih . Pružamo kompletnu uslugu projektovanja, izgradnje i upravljanja sportskih kompleksa sa travnatim površinama kao i golf terena.

Kroz prateći program nudimo i isporuku profesionalne opreme za održavanje travnjaka iz premium segmenta.

I na kraju želimo da naglasimo da ne pravimo kompromise u pogledu kvaliteta naših proizvoda i usluga, da znanjem, iskustvom, stalnim učenjem i usavršavanjem, primenom najnovijih tehnoloških rešenja gradimo profesionalni odnos sa našim klijentima.