Naslovna / Navodnjavanje / Sportski tereni

Zalivni sistemi za sportske terene

Na sportskim terenima, optimalnu količinu vode za najkraće moguće vreme i bez gubitaka je nemoguće obezbediti bez automatskog zalivnog sistema. Rain Bird® kao vodeći proizvođač automatskih zalivnih sistema nudi svu neophodnu opremu vrhunskog kvaliteta i performansi, koji uz sistem upravljanja pruža sigurnost u održavanju svih vrsta i tipova sportskih i rekreacionih površina.

Tako je nakon Evropskog prvenstva u fudbalu 2004 u Portugalu i Olimpijskih igara u Grčkoj, Svetskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj 2006. godine, Rain Bird® oprema je iskorišćena za potrebe zalivanja fudbalskih terena i u Južnoj Africi uključujući i glavni stadion Soccer Sity na kome je održan finalni meč.

I pored činjenice da se u Srbiji ne praktikuje zalivanje terena sa veštačkom travom, Rain Bird® proizvodi i rasprskivače za sve tipove terena sa veštačkom travom.

Nudimo zalivanje teniskih travnatih i zemljanih terena, rugbi i basseball terena, hipodroma i svih ostalih tipova sportskih terena.


Stadion FK Partizan, Beograd: Zalivni sistemi za sportske terene

Stadion FK Partizan, Beograd: Zalivni sistemi za sportske terene


2014 FIFA World Cup™ FIFA World Cup Brasil
11 stadijuma koristi Rain Bird sisteme.

2010 FIFA World Cup™ Za potrebe održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi na 7 od 10 terena koji su renovirani ili novoizgrađeni postavljen je
Rain Bird® automatski zalivni sistem.


Old Traford stadion: Manchester United Na Old Traford stadionu Manchester United je ugradio Rain Bird® zalivni sistem
Old Traford Rain Bird® automatski zalivni sistem.