Naslovna / Zalivanje

Automatski zalivni sistemi Rain Bird® i Hunter

Automatski sistemi za zalivanje

Superior Green pruža kompletnu uslugu od projektovanja i ugradnje sistema za zalivanje travnjaka, kao i održavnja i isporuke originalnih rezervnih delova. Zbog vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i dugotrajnosti, najviše koristimo Rain Bird i Hunter opremu vodećih svetskih proizvođača opreme za zalivanje u hortikulturi, na sportskim terenim i golf igralištima.

Naša prednost je ogromno iskustvo i stručnost našeg tima zahvaljujući radu na reznovrsnim projektima, od manjih porodičnih dvorišta, javnih parkova, sportskih terena i velikih sportsko-hotelskih kompleksa. Sve to je moguće i zbog potpune tehničke opremljenosti najsavremenijom opremom za ugradnju komponenti sistema zalivanja.


Hotelski kompleks Južni 2 u Sočiju: Automatski zalivni sistem

U hotelskom kompleksu „Južni 2“ u Sočiju, Ruska Federacija, Superior Green je izvršio ugradnju automatskog zalivnog sistema na 36.000 m2 zelenih površina. Sistem je dekoderskog tipa a upravljanje je centralno, preko „Site Control“. Informacije o svim bitnim parametrima se preko senzor dekodera šalju u softver koji prema potrošnji određenih zona rada sistema određuje vreme startovanja ciklusa zalivanja. Ovo je je jedno od najmodernijih načina upravljanja sistemom zalivanja čime se pored efikasnog rada i praćenja rada zalivanja ostvaruju i ogromne uštede vode.

Hotelski kompleks "Južni 2" u Sočiju - Automatski zalivni sistem