+381 65 556 7766

O NAMA

Mi to radimo drugačije!

O nama

Superior Green d.o.o. Kruševac je osnovan 2008. godine kao specijalizovana firma sa zadatkom da domaćem tržištu pruži proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta a na osnovu znanja i višegodišnjeg iskustva zaposlenih i naših stručnih saradnika, u oblastima kojima se bavimo u našem radu.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja i prodaja smeša trava vrhunskog kvaliteta za sve tipove javnih, sportskih i rekreacionih površina. Našim kupcima i partnerima, pružamo savete vezane za pravilno zasnivanje i održavanje travnjaka.

Bavimo se projektovanjem, ugradnjom, servisom i održavanjem zalivniih sistema na svim tipovima travnatih površina, na terenima sa veštačkom travom kao i u vinogradima i voćnjacima po sistemu „kap po kap“. 

10 godina

ISKUSTVA
Naša primarna delatnost je rad sa ukrasnim travama vrhunskog kvaliteta. Ne želeći da kopiramo ostale i kupujemo gotove smeše trava, sami po našim recepturama od pažljivo odabranih vrsta i sorti, izrađujemo sve tipove smeša koje od nas zahteva domaće tržište, ali i kupci iz okolnih zemalja.

Na taj način našim kupcima nudimo najbolja rešenja u datom trenutku, a sve to zhvaljujući rezultatima sa ogleda.
Sledeći ideju o prelepim travnjacima na javnim površinama, u kućnim vrtovima, fudbalskim i golf terenima, na velikim hotelskim i sportskim kompleksima, 2009. godine smo otpočeli novu delatnost, a to su sistemi zalivanja. Znamo da kvalitetnog i dugotrajnog travnjaka nema bez zalivnog sistema, koji pored ostalih mera održavanja daje pravi osećaj uživanja kada posmatrate prelep travnjak, gde god on bio.
U svom radu koristimo opremu najpoznatijih svetskih proizvođača Rain Bird, Hunter, Azud, Toro i još mnogih drugih . Pružamo kompletnu uslugu projektovanja, izgradnje i upravljanja sportskih kompleksa sa travnatim površinama kao i golf terena.

Kroz prateći program nudimo i isporuku profesionalne opreme za održavanje travnjaka iz premium segmenta.
Rain Bird
AZUD

Superior Green poseduje znanje i iskustvo iz oblasti rada kojim se bavi, koje sprovedi u delo i kada su u pitanju najkomplikovaniji projekti.

I na kraju želimo da naglasimo da ne pravimo kompromise u pogledu kvaliteta naših proizvoda i usluga, da znanjem, iskustvom, stalnim učenjem i usavršavanjem, primenom najnovijih tehnoloških rešenja gradimo profesionalni odnos sa našim klijentima.
AAA bonitet izvrsnosti

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995