+381 65 556 7766

MAŠINE I OPREMA

Mi to radimo drugačije!

Mašine i oprema

Da bi što efikasnije uz minimalne troškove održavali golf terene, travnjake na sportskim površinama (fudbalski, teniski tereni, rekreacione površine i dr.), parkove na javnim površinama, u dvorištima, rezidencijalnim i hotelskim kompleksima, poslovnim objektima, neophodna je profesionalna oprema.

Kao zastupnicima najvećih svetskih kompanija iz ove oblasti u našoj ponudi se nalazi širok asortiman opreme i uređaja za izgradnju novih ali i renoviranje postojećih travnjaka. Stojimo vam na usluzi za sve potrebne informacije.

Jacobsen
Ransomes
Redexim
Club Car
Jacobsen

Jacobsen

Veliki izbor vretenastih (cilindričnih) kosačica za golf i sportske terene kao i rotacionih kosačica za parkove na javnim površinama.
Ransomes

Ransomes

Ransomes pruža kvalitetnu opremu za održavanje travnjaka više od 175 godina. Od parkova do sportskih terena Ransomes ima model za Vas.
Redexim

Redexim Charterhouse

Inovativna kompanija koja osvaja svetsko tržište svojim robusnim mašinama za održavanje prirodnih ali i veštačkih travnjaka.
Ryan

Ryan

Ryan uređaji su namenjeni profesionalcima koji žele opremu vrhunskog kvaliteta i performansi po prihvatljivim cenama. U ponudi su aeratori, sekači busena i uređaji za podsejavanje. 
Bernhard

Bernhard

Specijalne mašine za oštrenje noževa vretena i donjeg noža na vretenastim (cilindričnim) kosačicama kao i mašina za oštrenje noževa rotacionih kosačica.
Club car

Club Car

Club Car je legendarni proizvođač automobila za Golf i pomoćnih vozila.

Ukoliko ste zainteresovani za opremu ili mašine iz naše ponude,
stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne informacije.

Superior Green

Mi to radimo drugačije!

Adresa

Adresa:

37000 Kruševac
Bivoljska 5ž

Telefon:

+381 (65) 556 7766

Fax:

+381 (037) 416-995