Rain Bird® Automatski Sistemi za Navodnjavanje
Jacobsen
Ransomes
Redexim
Club Car
Naslovna / Golf tereni

Golf Tereni

Golf teren

Superior Green d.o.o. je usko-specijalizovano preduzeće u oblasti semena trava vrhunskog kvaliteta, savremene opreme za navodnjavanje i održavanje travnjaka. Ogromno iskustvo i znanje našeg stručnog tima, tehnička opremljenost, profesionalan odnos prema klijentima, značaj i raznovrsnost završenih i projekata u toku, garantuju kvalitetno, brzo i efikasno rešavanje svih zadataka koji nam se postave.

Pored samostalnog rada na raznim projektima, nudimo i partnerski odnos svim potencijalnim domaćim i stranim kompanijama kao izvođači ili podizvođači na poslovima projektovanja i ugradnje zalivnih i drenažnih sistema, pripreme zemljišta za setvu i setvu trava, isporuku, servis i održavanje kompletne opreme za održavanje travnjaka.


Sarađujemo sa najpoznatijim evropskim kompanijama kroz prodaju i ugradnju najkvalitetnije opreme za sve vrste travnatih površina. Pored toga, pružamo stručnu podršku, servis, edukaciju i obuku operatera uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja.

Sve je podređeno jednom cilju a to je da Superior Green postane regionalni lider u oblasti izgradnje travnatih terena svih tipova primenom najmodernijih tehnoloških rešenja iz ove oblasti sa opremom najprestižnijih svetskih brendova.